De ce sa folosim ulei de cocos la intretinerea parului si cum il alegem

lapte de cocos De ce sa folosim ulei de cocos la intretinerea parului si cum il alegem De ce sa folosim ulei de cocos la intretinerea parului si cum il alegem lapte de cocos

Am tot scris ca recomand uleiurile la intretinerea parului. Am mai discutat si despre uleiul de cocos, care este printre singurele care functioneaza ca atare pe baza de masca. Orice cu masura, desigur!

Cand mergem la cumparaturi cu siguranta ca avem tendinta sa luam ieftin si cantitati mici. Si eu prefer cantitatile mici, daca nu am testat produsul respectiv si recomand ca sa nu irosim banii.

 

Uleiul, de fapt untul de cocos trebuie in primul rand sa fie ambalat in sticla, stiti probabil de la bunici povestea cu untura de porc care capata un miros si gust ranced, daca nu este bine conservata.

Miere de Manuka RAW Activa 16+

Daca este un unt de cocos bine conservat poate fi inlocuit cu untul clasic si atunci il folosim cu incredere si la bucatarie, el asa fac.

Caderea parului este cauzata si de alimentatie, asa ca degeaba folosim produse bune, daca nu mancam alimente proaspete si de calitate.

O folosesc acum acest ulei-unt de cocos de ceva vreme si sunt multumita de el.

ulei-de-cocos-200ml-raw-organic-extra-virgin-contine-52-acid-lauric- De ce sa folosim ulei de cocos la intretinerea parului si cum il alegem De ce sa folosim ulei de cocos la intretinerea parului si cum il alegem ulei de cocos 200ml raw organic extra virgin contine 52 acid lauric

Spam blocat