google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Destiut.com - informatii de ultima ora

De ce să folosești ceai de urzică pentru păr

De ce să folosești ceai de urzică pentru păr. Căderea părului poate fi frustrantă și jenantă, mai ales în cazul bărbaților care ajung să aibă chelie la o vârstă foarte fragedă. Acest lucru poate fi cauzat de procesul natural de îmbătrânire, cauze ereditare, de medicamente, infecții sau stres.

Nu există un tratament exact care să împiedice chelirea, dar poți încerca să scapi de problemă căderii părului ținând cont de câteva sfaturi. În plus, acestea funcționează și în cazul femeilor care își doresc un păr admirabil.
Urzica este folosită și împotrivă căderii părului. Aceasta acționează ca un tonic asupra părului și stimulează creșterea acestuia.

În plus, planta îi redă luciul, strălucirea și frumusețea. Mai exact, urzica îmbunătățește starea de sănătate a scalpului și întărește foliculii de păr.

Urzica mai este bună și pentru cei ce nu reușesc să scape sub nicio formă de mătreață.

Urzica poate fi administrată pe plan intern sub formă de ceai, tinctura sau adăugată la salate și mâncăruri.

Pentru aplicare pe plan extern poți alege șampon și balsam de urzică. Totuși, nu te aștepta ca acestea să fie o poțiune magică și să funcționeze peste noapte. Este nevoie de un timp pentru ca efectele să aibă loc.

Spam blocat