google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Destiut.com - informatii de ultima ora

Gomaj natural pentru îndepărtarea punctelor negre

Gomaj natural pentru îndepărtarea punctelor negre. Punctele negre sunt specifice tenului gras, iar dacă mai adaugi praful din aer trebuie să recunoşti că tenul tău va avea de suferit. Iată o modalitate prin care poţi rezolva această problemă.

Tenul are de suferit în urma temperaturilor scăzute, a prafului din atmosferă, fumului de ţigară, a sebumului, şi altor factori. În fiecare zi acesta trebuie demachiat cu produse adecvate, iar săptămânal poţi aplica diverse măşti sau poţi face gomaj cu produse naturale.

Cel mai la îndemână tip de gomaj pentru a curăţa tenul de celulele moarte şi pentru a îndepărta punctele negre este folosirea tărâţelor de grâu în combinaţie cu uleiul de măsline.

Prepară un amestec din 2-3 linguri de tărâţe de grău şi câteva pictături de ulei de măsline. Lasă tărâţele să se înmoaie circa 10-15 minute.

În tot acest timp îţi poţi pregăti tenul pentru gomaj, prin curăţare. Aplică apoi amestecul obţinut pe piele şi masează uşor cu degetele. La final, clăteşte bine cu apă călduţă.

Tot pentru gomaj, un alt tip de amestec poate fi preparat din mălai si ulei de argan, miere, etc. Amestecul poate fi aplicat şi pe gât şi în zona decolteului.

Spam blocat