google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Greseli pe care le faci la vopsirea parului cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Greseli pe care le faci la vopsirea parului

vopsea de par

De multe ori, atunci cand te vopsesti te grabesti si este posibil sa nu iti iasa deloc culoarea vopselei.

REDUCERI OUTLET PANA LA 90 LA SUTA

„Vopseaua se aplica, de preferat,  pe par murdar – in acest fel, produsul nu va irita pielea capului care este oarecum protejata de stratul de praf sau alte reziduri. Se poate aplica  si pe par curat, insa cu mare grija. Totusi,  par murdar nu inseamna si par imbacsit de fixativ, gel sau alte produse de styling”, .

Parul trebuie in permanenta ingrijit. Cu doua saptamani inainte de vopsire, dupa spalare, aplica masti hidratante si hranitoare pentru ca acesta sa nu sufere din cauza agentilor chimici.

Exista sanse foarte mari sa nu iti prinda culoarea daca te vopsesti in perioada menstruatiei. In cazul unora se aplica, in timp ce in cazul altora nu prea, insa decat sa risti, mai bine eviti. Pe unele ambalaje ale vopselelor este precizat: “sa se evite folosirea in perioade critice”.  Daca vrei totusi sa incerci testeaza mai intai cu o singura suvita.

REDUCERI OUTLET PANA LA 90 LA SUTA

Spam blocat