Lămâie şi ulei de cocos te scapă de firele albe

Amestecul din lămâie şi ulei de cocos de scapă te firele albe. Odată cu înaintarea în vârstă, sau din cauza stresului ori o alimentaţie proastă,  celulele de pigmentare se reduc sau se pierd defintiv. Astfel, dacă organismul nu mai produce asemenea celule, părul rămâne alb.

Puteţi să hrăniţi scalpul şi să protejaţi baza de foliculi a părului. În cazul în care celulele de pigment sunt sănătoase, cu siguranţă că puteţi să evitaţi griul părului.

Sigur că aveţi la dispoziţie vopseaua de păr care vă scoate din impasul firelor albe, însă nu trebuie să neglijaţi că aceasta conţine substanţe chimice care duc la deteriorarea firului de păr.

Prin urmare, cea mai bună soluţie rămâne tot o variantă naturală. Şi o propunere este zeama de lămâie amestecată cu ulei de cocos de bună calitate. Acest mix ajută la regenerarea totală a părului şi a scalpului, reduce pierdea de proteine, conţine vitamina B şi C, plus fosfor care hrăneşte părul.

Cum se prepară?

se iau 3 linguriţe de zeamă de lămâie proaspăt stoarsă şi ulei de nucă de cocos de bună calitate. Se masează pielea capului şi se întinde pe toată lungimea firului de păr. Se stă o oră, apoi se spală părul.

Tratamentul se face săptămânal, vei observa diferenţele după aproximativ 6 săptămâni.