google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Menta rezolvă puncte negre şi călcâie crăpate cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Menta rezolvă puncte negre şi călcâie crăpate

Menta rezolvă puncte negre şi călcâie crăpate. Menta este o plantă cu un miros puternic, plăcut, care îţi poate fi de ajutor atunci când ai probleme cu pielea.

Înlătură coşurile

Nimic nu este mai îngrozitor decât să te trezeşti dimineaţa cu un monstru pe faţă, pe care să nu prea ai cum să- ascunzi. Frunzele de mentă, zdrobite, apoi pasta întinsă pe zona afectată vor regla problema estetică. Este bună şi împotriva cicatricilor.

Vindecă călcâiele crăpate

Îngrozitor mai este şi să vezi o femeie frumoasă, dar cu câlcâile neîngrijite. Dacă ai această problemă pune câteva frunze de mentă în apă caldă. Ţine picioarele în acest amestec. Ele vor deveni moi şi catifelate, şi picioarele vor fi mai relaxate.

Înlătură punctele negre

Frunzele de mentă înlătură punctele negre, dacă le aplici în stare naturală în zonele cu probleme. Stai aşa 15 minute, după care te clăteşti. Repetă procedura până când ai rezultatele dorite.

Vindecă acneea

Frunzele de mentă reprezintă un remediu natural împrotriva acneei. Ele sunt bogate în vitamina A, astfel că tenul va fi mai puţin gras ca de obicei. Amestecă frunze de mentă cu apă de trandafiri şi aplică pe faţă mixtura. După 20 de minute te clăteşti bine. Acneea se va vindeca gradual.

Spam blocat