Parul nu trebuie prins mereu, lasa-l sa respire

par distrus

La parul lung si mediu, in special este problema ca daca e tuns prea scurt in lateral sau in fata cauti sa il prinzi pana mai creste ca sa ii dai o forma. Si cumperi clame, elastice sa le ai acolo. De multe cu siguranta vei uita, nu le mai gasesti cand le cauti si tot asa.

Pai in primul rand, nu mai cumpara orice, de oriunde. Nu zice nimeni sa nu cumperi asa de satisfactie, dar ai grija ca materialele proaste din care sunt facute accesoriile vor dauna parului si pielii capului.
Blond Auriu Clip-On Par Natural

Sigur ca e recomandat sa ai un sertar sau o cutie cu produse doar de par sa le ai la indemana, sa le gasesti usor cand le cauti.

Si eu, in adolescenta adoram sa imi prind parul in varfului capului si ma simteam extraordinar. Rezolvam multe probleme: vara nu imi era cald, il prindeam dimineata si il mai desfaceam seara, este o coafura eleganta. Aveam momente cand strangeam prea tare si ma durea pielea capului de nu stiam ce sa mai fac.

Ca sa poti tine un par lung si sanatos este bine sa il prinzi lejer si sa fii atenta sa nu ai dureri ca sa incepi sa iti blamezi parul.
Tresa Saten Foarte Deschis Par Natural

Nu il strange tare ca te doare pielea capului si se rupe.

Cand poti, mai lasa parul si desprins ca si el are nevoie sa mai respire.

Foloseste elastice si accesorii din materiale de o calitate mai buna!