Piseaza putina aspirina si foloseste-o pentru ten si par. Rezultatul iti va placea

aspirina

Piseaza putina aspirina si foloseste-o pentru ten si par. Rezultatul iti va placea. Trebuie sa stiti insa ca acest medicament are, pe langa utilitatea terapeutica, o multime de utilizari mai putin obisnuite.

1. Aspirina ajuta in tratamentul contra acneei.
Pentru a scapa de problemele cauzate de acnee, se amesteca aspirina pisata fin cu foarte putina apa, iar solutia concentrata (sub forma unei paste) se aplica pe fata pe zonele unde apar cosuri si se lasa sa actioneze timp de 5-10 minute. La final se spala fata cu apa si sapun si se sterge usor cu un prosop fin. Pielea va fi mai putin rosie, iar aspectul acneeic ameliorat. Prin repetarea de mai multe ori a acestui tratament, cosurile vor disparea complet.

2. Aspirina ajuta la consolidarea radacinii parului, la pastrarea culorii parului vopsit si la eliminarea matretii.
Pentru a evita efectele negative ale parului degradat si decolorat este suficient sa se dizolve 5-6 pastile de aspirina in apa calduta, iar dupa omogenizare sa se aplice solutia la radacina si pe suvitele de par, lasand sa actioneze timp de un sfert de ora. La final se clateste parul cu apa curata si calduta, se spala eventual cu sampon si rezultatele vor fi cele dorite. Pentru combaterea matretii se spala parul cu sampon in care s-au adaugat doua pastile de aspirina pisata. Se lasa sa actioneze asupra scalpului timp de 2 minute, se spala cu apa, apoi iar cu sampon simplu, se aplica un balsam, se clateste bine cu apa curata si parul va arata foarte bine.

Spam blocat