Reţete cu griş pentru riduri

Reţete cu griş pentru riduri. Grişul este un ingredient foarte important pentru reţele împotriva ridurilor. Astfel, pe lângă griş mai puteţi adăuga la alegere un alt ingredient şi puteţi obţine o mască bună pentru faţă.

1. Terci din griş cu iaurt şi miere

Se amestecă o lingură de griş cu 1 linguriţă de miere şi 1 lingură iaurt natural, de preferat bio. Pasta rezultată se lasă să se umfle puţin, după care se aplică pe pielea curată. Se lasă să acţioneze 15-15 de minute, după care clătiţi faţa. Procedura se poate repeta la 3-4 zile. Masca este ideală şi pentru revitalizarea pielii. Grişul se poate înlocui şi cu fulgi de ovăz.

2. Terci din griş cu cafea

Se amestecă 1 lingură de griş cu 2-3 linguriţe de iaurt natural, lapte sau smântână slabă şi cu o cafea proaspăt preparată. Se lasă să acţioneze pasta timp de 10-20 de minute după care clătiţi. Această mască pe lândă faptul că reduce ridurile, redă şi vigoare tenului.

3. Griş cu lapte praf

Se amestecă 2 linguriţe de griş cu 2 linguriţe de lapte praf natural, se diluează cu puţină apă călduţă până când se face o cremă densă. Se lasă apoi grişul să se umfle puţin, după care se aplică pe piele pentru 10-20 de minute. Clătiţi la final. Această pastă este şi un bun exfoliant.

Spam blocat