google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Destiut.com - informatii de ultima ora

Secrete de la o indiancă pentru creşterea rapidă a părului

Secrete de la o indiancă pentru creşterea rapidă a părului. Specialista în hairstyle și frumusețe, Sushmita Guru, care are un videoblog foarte popular în India, ne prezintă șase secrete pentru creșterea rapidă și întreținerea sănătoasa a părului.

1. Folosiți suc de aloe vera
Probabil că mulți dintre voi aveți această plantă – Aloe Vera – la fereastră sau prin casă. Sucul acesteia stimulează creșterea părului și ajută la regenerarea celulară la nivelul scalpului. Rupeți două-trei frunze de aloe vera, tăiați-le pe jumătate, iar sucul acesteia aplicați-l la rădăcina părului. Masați pielea capului pentru ca sucul să fie absorbit mai bine. Acoperiți-vă capul și stați așa cel puțin două ore. Pentru un efect mai bun se poate menține masca chiar o noapte întreagă. Apoi spălați-vă capul și veți vedea că părul va arăta mult mai strălucitor și mai sănătos.

2. Aplicați o mască cu D-Panthenol
D-Panthenolul este vitamina sintetică B5, care odată ajunsă în piele se transformă în acid pantotenic și contribuie la normalizarea structurii epidermei. Printre proprietățile sale se numără refacerea foliculilor pilosi și combaterea căderii părului. Spălați-vă părul ca de obicei, aplicați D-Panthenol (spumă sau gel) pe părul curat, insistând pe rădăcină. Apoi puteți întinde D-Panthenol pe întreaga lungime a părului pentru a-l netezi și pentru eliminarea electricității statice. După ce se va usca, părul va arăta mai catifelat şi mai viguros.

3. După spălare, clătiți părul cu apă rece
Încercați să faceți din asta un obicei. Apa rece închide porii și îmbunătățește circulația sanguină, ceea ce, la rândul său, contribuie la creșterea mult mai rapidă a părului. De asemenea, firele de păr vor fi vizibil mai strălucitoare. Spălați părul, aplicați o mască sau un balsam de păr și clătiți cu apă rece din abundență. Uscați părul în mod natural folosind un prosop cu microfibră.

Spam blocat