Secretul frumuseţii rusoaicelor

Secretul frumuseţii rusoaicelor Secretul frumuseţii rusoaicelor femei rusia 800x433

În Rusia secretul unei pieli radiante este chiar cartoful. Bogat în microelemente, vitamina C şi amidon, acesta oferă posibilitatea de a întineri pielea cu cheltuieli minime şi cu rezultate maxime. Aveți posibilitatea să faceți o mască din cartofi.

 Mască pentru ten luminos Un cartof fiert în coajă se curăţă şi se pisează bine. O lingură de piure se amestecă cu o lingură de brânză de vaci sau lapte prins, câte o linguriţă de ulei de masline sau de migdale şi glicerină farmaceutică. Dacă masca este prea subţire, se adaugă puţin amidon, făină de orez sau de ovăz. Amestecul se încălzeşte pe baie de aburi sau pe calorifer şi se întinde pe pielea uşor umezită de pe faţă, gât şi decolteu. După 15-20 de minute masca se spală cu apă caldă, urmată de apă rece. Procedura se face o dată la 3-4 zile, timp de 4-6 săptămâni.

Mască antirid Se amestecă câte o lingură de piure din cartofi cu o lingură de piure de fasole şi o lingură de lapte cald. Masca fierbinte se întinde pe faţă, se acoperă cu un prosop şi se lasă 15-20 de minute. Dacă pielea este uscată, masca se spală cu un şerveţel de in înmuiat în lapte încălzit la 45 de grade, iar de pe pielea grasă se înlătură cu apă fiartă şi răcită. Faţa se unge cu o cremă hidratantă. Pielea devine fină, netedă, dispar sau se previn ridurile mici.

 

loading...

Spam blocat