Suficiente motive sa revii la culoarea naturala a parului tau

culoare naturala Suficiente motive sa revii la culoarea naturala a parului tau Suficiente motive sa revii la culoarea naturala a parului tau culoare naturala

Daca te vopsesti aceeasi nuanta de ani de zile, ai putea sa faci o schimbare cat se poate de normala, adica sa revii la culoarea naturala a parului.

Si motive sunt suficiente sa revii la culoarea naturala macar pentru o perioada. Schimbarea acum poate veni prin natural.

In primul rand scapi de o cheltuiala cu vopseaua sau cu programarea la salon. Si nu sunt doar costurile vopselei sau manoperei, ci si produsele speciale cu care trebuie sa protejezi culoarea.

  1. Relaxarea: cu siguranta scapi de stresul ca trebuie mereu sa te vopsesti. Adica vopseaua la radacina trebuie aplicata dupa 20-30 de zile, ca altfel ce rost mai are vopseaua?
  2. Parul are nevoie sa mai respire. Adica i-ai face un mare bine sa il tii departe de chimicale pentru o perioada indelungata.
  3. O scurta pauza pentru un nou look. E nevoie, cum scrie si la punctul 3, ca parul sa mai respire.
  4. Cu siguranta te vei reindragosti de tine naturala, asa cum erai in tinerete si vei trai clipe grozave.
  5. Te poti focusa spre alte directii, cum ar fi ingrijirea buzelor, sprancenelor.
  6. Renunti la chimicale si practic duci un stil de viata mai sanatos. Fara sa iti dai seama, vopseaua de par folosita frecvent iti afecteaza sanatatea.

Spam blocat