google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Tratamente de păr pentru iarnă cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Tratamente de păr pentru iarnă

Tratamente de păr pentru iarnă. De la căldura uscată din casă, la vremea ploaiasă şi rece de afară, părul este expus în timp scurt la temperaturi extreme. Şi astfel, devine mult mai fragil şi uscat! Vă propunem câteva reţete de mască pentru hidratare, care pot fi făcute în casă foarte rapid dacă aveţi şi ingredientele acasă.

Uleiul de cocos dacă este de bună calitate, poate fi folosit pur şi simplu.

Mască pentru hidratare

2 linguri ulei de cocos cald, 2 linguri ulei de măsline, 1 linguriţă de miere şi un ou. Toate ingredientele se amestecă şi se pun pe păr. Se stă 30 de minute cu capul acoperit. Se clăteşte, apoi se şamponează şi se pune balsam. Se repetă acest procedeu în lunile de iarnă, cam de două ori pe lună.

Mască tratament

se masează părul de la rădăcină spre vârf cu ulei de cocos. Apoi părul se prinde în coc şi se stă cel puţin o oră, până când ulei intră bine în păr. Se bate un ou si se adaugă puţină apă, apoi se toarnă pe păr. Oul te va ajuta să scoţi uleiul din păr. Se şamponează părul şi dacă mai este nevoie se adaugă puţin balsam la vârfuri.

Mască din ulei de cocos şi ulei de argan  se amestecă părţi egale din cele două tipuri de ulei, apoi se pune pe păr şi se lasă câteva ore sau chiar peste noapte. Se şamponează apoi şi se adaugă balsam la vârfuri.

 

Spam blocat