Trucuri de coafură care te întineresc

Trucuri de coafură care te întineresc.  Optează pentru breton  Părul cu breton este de mult timp în topul preferințelor femeilor din întreaga lume. Și e de înțeles,pentru că maschează anumite imperfecțiuni ale feței,mai ales dacă ai fruntea lată,și îți conferă un look proaspăt,cât mai tineresc. În plus,acesta distrage atenția de la liniile inestetice de pe față.

Poți opta pentru un breton mai lung,care să cadă pe o parte și să arate cât mai natural,neuniform. Îl poți aranja cu spumă de păr sau fixativ,astfel încât să prindă volum și,de ce nu,să se onduleze,pentru că valurile fine îți conferă un aer șic și tineresc.

Pont: Părul scurt întinerește și dinamizează coafura,mai ales dacă ai podoaba capilară fină și fără volum.

Bobul te întinerește

Dacă ai părul mediu,poți opta pentru o tunsoare bob,care este modernă,îți scoate în evidență linia diagonală a maxilarului și alungește gâtul. Pentru un plus de efect,lasă firele mai lungi în față și scurtează-le pe cele din spate. În plus,dacă îți mai faci și breton pe o parte,vei fi uimită de rezultate.

Buclele, mereu o alegere inspirată

Tunde părul lung în trepte,astfel încât să prindă mult volum și să pară mai bogat. De asemenea,straturile alungesc vizual fața,în special coafurile care sunt ușor ridicate în creștetul capului. Dacă e creț,lasă-l să fie cât mai natural. Cele cu părul drept își pot face bucle sau și-l pot ondula deoarece o astfel de coafură va lumina și deschide fața.