Uleiuri pentru par! Trei tipuri de ulei si beneficiile lor

Cristina Corpaci

Uleiurile pentru par sunt extrem de benefice, mai ales ca sunt naturale fara chimicale si iti ajuta enorm parul. Azi iti propun trei tipuri de ulei si beneficiile lor!

Uleiul de ricin poate fi aplicat pur şi simplu pe păr sau în combinaţie cu ulei de măsline, zeamă de lămâie şi gălbenuş de ou. Această mască trebuie ţinută pe păr câteva ore, după care acesta se va spăla în mod normal. Aplicarea acestui amestec de 2-3 ori pe săptămână, te va ajuta să ai un păr sănătos, bogat, strălucitor şi care va creşte mult mai repede decât în mod obişnuit.

Aplicat la radacinile firelor de par cu un masaj ușor, uleiul de susan imbunatateste circulatia. Capacitatea sa de a penetra adanc si elementele sale valoroase favorizeaza cresterea parului. Chiar si parul deteriorat isi poate recastiga sanatatea si frumusetea, gratie uleiului de susan.

Un masaj al scalpului cu ulei de caise încălzit va vindeca rădăcinile de păr, va stimula creşterea şi va conferi strălucire şi luminozitate şuviţelor tale. Pentru un efect optim al tratamentului, trebuie să încălzeşti uleiul, dar atenţie! El nu trebuie să fie fierbinte, ci la o temperatură suportabilă. Ulterior, înmoaie degetele în uleiul de sâmburi de caisă şi masează cu blândeţe scalpul pentru cel puţin 20 de minute.

Spam blocat