google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Vopseste-ti parul cu cafea! cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Vopseste-ti parul cu cafea!

coffe hair

Cafeaua este recomandata impotriva caderii parului si a parului lipsit de stralucire. Torni o ceasca de cafea pe par si sa o aplici direct pe parul uscat. O lasi sa actioneze timp de 20 de minute, dupa care clatesti foarte bine parul. Aceasta procedura se recomanda a fi utilizata doar o data pe saptamana.
Vopsea naturala. Pigmentii din cafea fac ca aceasta sa fie un colorant natural minunat pentru lucruri cum ar fi textilele, hartia si chiar podoaba capilara. Daca ai nevoie de o vopsea pentru colorarea texturilor maro, tot ce ai de facut este sa pui zatul de cafea intr-un filtru sau nailon pe care sa il inmoi intr-o cana cu apa fierbinte timp de 10 minute si gata vopseaua. Colorarea parului cu cafea scoate in evidenta stralucirile de rosu si maroniu din parul inchis la culoare si poate chiar sa acopere firele gri. Tot ce ai de facut este sa iti acoperi complet parul cu cafea. Ramai cu cafeaua pe par pret de 20 de minute, dupa care spala-l normal. Vopsitul cu cafea nu te tine mult.

Spam blocat