5 lucruri de luat in calcul inainte sa inseli

femeie-inselat0 5 lucruri de luat in calcul inainte sa inseli 5 lucruri de luat in calcul inainte sa inseli femeie inselat0

5 lucruri de luat in calcul inainte sa inseli. Cu totii ajungem intr-un moment de ratacire in relatie. Ne punem intrebari despre cine suntem, daca mai vrem sa continuam, de ce am ajuns aici, cum arata totul la inceput. Am vrea un nou inceput, insa prima persoana pe care o intalnim in cale este alegerea buna sa ne inselam partenerul sau chiar consideram ca si daca am renunta la relatia actuala pentru primul venit ne va fi mai bine?

5 lucruri de luat in calcul inainte sa inseli. Ia totusi in calcul 5 lucruri, daca ai decis sa inseli partenrul sau sa rupi actuala relatie.

  1. Miracolele nu se intampla chiar la tot pasul: nu ai cum sa iesi rapid dintr-o relatie si sa intri in alta. Asa cum el/ea a inselat ca sa fie cu tine, lucrul acesta il poate continua cu altcineva.
  2. Cineva va suferi: te gandesti ca poate iti va fi bine, dar nu ai de unde sa stii, insa cu siguranta va exista cel putin o persoana care va suferi.
  3. Stres: cu siguranta, nu esti atat de buna sa-ti stapanesti emotiile, mai ales dupa o despartire si cu siguranta, te vor cuprinde gandurile, mustrarile si stresul.
  4. Noul barbat ar putea fi el cel ideal, insa nu ar putea fi! Este un risc pe care sa-l iei in calcul.
  5. Ai epuizat toate solutiile? Crezi ca acum inselatul si/sau despartirea te va ajuta?Ei bine, daca iei decizia sa ai o aventura care sa se incheie cel mai probabil cu despartirea, nu uita de cele 5 lucruri!

Spam blocat