Adevărata istorie a Masoneriei, dezvăluită în România

Adevărata istorie a Masoneriei, dezvăluită în România, pe 10 martie.
Privită de unii cu scepticism, iar de alţii drept un factor decisiv pentru avansarea societăţii de-a lungul secolelor, Masoneria este încă o mare necunoscută pentru români. Vineri, 10 martie 2017, adevărata
istorie a Masoneriei va fi dezvăluită la Cinema Pro – Bucureşti, când va fi difuzat, în avanpremieră, filmul **“TERRA MASONICA – Ocolul Pământului în 80 de loji**”, regizat de reputatul cineast** belgian** Tristan Bourlard.

Ineditul eveniment cultural şi cinematografic este organizat de Fundaţia Solidaritatea Culturală pentru România ARSXXI, în colaborare cu Marea Lojă Feminină a României, şi celebrează Tricentenarul Masoneriei în general, precum şi a 95-a Aniversare a Masoneriei Feminine Independente în România.
Regizorul Tristan Boulard este deja cunoscut în toată lumea masonică pentru realizarea, în co-autorat, a filmului documentar “Cheia Scoţiană”, produs în 2007.
Intrarea la eveniment este gratuită, începând cu ora 18.30, pe baza unei rezervări la adresa de e-mail malofero@aol.com.