SF ANDREI: mesaje, sms-uri, felicitari pentru Andreea, Andrei

SF ANDREI: mesaje, sms-uri, felicitari pentru Andreea, Andrei. Sfantul Andrei este cel care a raspandit crestinismul pe teritoriul tarii noastre, de aceea foarte multe persoane ii poarta numele. In aceasta zi speciala, cu siguranta fiecare avem o persoana draga careia sa-i transmitem urarile noastre de bine alaturi de un calduros “La multi ani”!

Iti urez ca sarbatoarea Sfantului Andrei sa iti aduca o viata curata, frumoasa, plina de bucurii si dragoste. La multi ani Andreea!

Cu ocazia zilei tale onomastice iti doresc sa ai parte numai de lucruri bune: sanatate, iubire, bucurii si momente frumoasa alaturi de cei dragi. La multi ani de Sfantul Andrei!

Andreea, iti urez sa ai o viata frumoasa ca rasaritul de soare iar sufletul sa-ti fie curat ca neaua. Iti urez o zi de neuitat si un calduros La Multi Ani!

Este doar inca un Sfant, dar cel mai frumos dintre toate cele sfinte, caci este ziua ta! La multi ani, iubitule!

Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire, tot binele din lume si sa ai parte numai de zile senine si insorite!

La Multi Ani Andreea/Andrei! Asa cum soarele lumineaza pentru toata omenirea, asa si tu luminezi viata mea! Te iubesc!

La multi ani, draga Andrei ! Sa ai parte numai de impliniri, iar viata sa iti fie o eterna sarbatoare!

Fie ca sfintii ce te protejeaza sa-ti aduca mult noroc, fericire si impliniri. Sa ai o zi minunata!

Felicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani Andrei!

Felicitari, dragul meu, cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani in cantec de clopotei de bucurie!

Un cer albastru fara nori, In calea ta sa fie, Sa ai in viata numai noroc si bucurie! La Multi Ani!

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Andrei cat mai frumoasa!

Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit si sa ai parte numai de bucurii in viata. Un sincer La Multi Ani!

Se spune ca iubitii sunt ca luna, iar fratii ca stelele. Eu am observat ca cerul poate arata bine fara luna, dar niciodata fara stele, adica fara tine. La multi ani, fratiorule!

Iti urez La Multi Ani pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Andrei pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum un bulgare alb de zapada, la fel de fericita precum cantecul clopotelului de Craicun si la fel de frumoasa precum o Sarbatorile langa cei dragi.

Sfantul caruia ii purtati numele sa va ocroteasca in fiecare zi, sa va aduca liniste si pace. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!

SF ANDREI: mesaje, sms-uri, felicitari pentru Andreea, Andrei. Sms-uri de Sf Andrei

  • Ciocnim un pahar in cinstea ta! Sa ne traiesti, Andrei!
  • Numele ce-l porti de Sfant, sa-ti dea putere si tarie, ani bogati si bucurie! La multi ani, Andreea!
  • Azi, de ziua numelui iti urez sa ai parte de zile senine si insorite, de fericire si de tot binele din lume!
  • Ca viata ta sa fie plina de succese si bucurie, iti urez sa ai in cale numai flori si-un cer senin si fara nori!
  • Pentru ca porti nume de Sfant, iti urez La multi ani si o zi incununata de binecuvantari.

 

Spam blocat