Atenție la site-urile de matrimoniale: odată intrați, ieșiți mai greu!

Atenție la site-urile de matrimoniale: odată intrați, ieșiți mai greu! Atenție la site-urile de matrimoniale: odată intrați, ieșiți mai greu! matrimoniale online 800x400

Ziua Îndrăgostiților le aduce aminte celor singuri că poate au nevoie de o relație. Desigur, nu este nevoie de Valentines Day pentru ca dornicii să își caute jumătatea, dar unde doream să ajungem este la modul în care este căutată o persoană. Iar cele mai utilizate sunt platformele online de servicii matrimoniale. Din păcate, acestea vin cu costuri și ar fi bine să vă asigurați că nu plătiți mai mult decât trebuie.

Înregistrarea pe o platformă online de servicii matrimoniale poate fi costisitoare.  Pentru un abonament de membru pe o perioadă de șase luni, un consumator a plătit 329 de euro.  Chiar dacă și-a anulat contractul la cinci zile după înregistrare, întrucât și-a făcut nu mai mult de 15 contacte pe platformă, compania i-a perceput o taxă de 247 de euro. Nemulțumit, consumatorul s-a adresat Rețelei Centrelor Europene ale Consumatorilor. ECC-Net a putut oferi asistență consumatorului, căruia i-a fost restituită toată suma plătită.

Acesta nu a fost singurul care a cerut ajutor. În fiecare an, numeroși consumatori se confruntă cu probleme legate de serviciile oferite de platformele online de matrimoniale și contactează ECC-Net pentru asistență.

Continuarea pe Businesscover.ro.

Spam blocat