BBC Earth caută prezentator

BBC Earth a lansat o căutare globală pentru un nou prezentator care să poată oferi o perspectivădiferită asupra istoriei naturii și a științei. Acesta se va alătura echipei BBC Earth pentru a filma o seriede patru părți care va fi transmisă pe platformaonline YouTube. Dacă nu ați mai fost vreodatăprezentator și sunteți:

• Pasionați de planeta noastră și de toate lucrurileminunate care trăiesc pe ea

• Fascinați în lumea mai largă a științei, a spațiuluisau a rasei umane

• Capabil să vă comunicați pasiunea cu publiculdornic și curios din întreaga lume

Atunci puteți participa la această căutareinternațională pentru a deveni cel mai nouprezentator online al BBC Earth!

Astfel, cei care sunt povestitori științifici pot săfilmeze și să încarce un scurt videoclip peYouTube, Facebook, Instagram sau Twitter princare să ne arate abordarea lor unică și creative înceea ce privește comunicarea educațională. Ei vorputea câștiga oportunitatea de a crea conținutpentru un canal YouTube al BBC Earth.

Videoclipurile trebuie trimise până pe data de 5 iulie 2018 până la ora 23:59 (BST). Înscrierile vorfi evaluate în funcție de cât de fresh esteabordarea comunicării științifice, cât de clar pot fi înțelese faptele de către o audiență pe internet șicât de multă pasiune apare în stilul lor de prezentare.

Este cât se poate de ușor participați dacăcredeți aveți ce trebuie:

1. În primul rând, faceți un videoclip în limbaengleză, explicând faptele științifice preferateîn mai puțin de 60 de secunde.

(Acesta ar trebui fie un videoclip nourealizat doar pentru această competiție).

Simțiți-vă liberi folosiți stilul vlog, interviu, intercalați animație sau folosiți o demonstrație practică ( fie sigură inainte de toate!) pentru a putea explicați cât mai bine. Chiar dorim vedem abordarea voastrăcreativă pentru comunicarea științifică.

2. Publicați videoclipul (astfel încât îl găsim) pe YouTube, Facebook, Twitter sau Instagram.
3. Utilizați hashtag #BBCEarthPresenterSearchundeva în titlu / tweet / post.
4. Completați formularul de înscriere online șiincludeți un link către videoclipul dvs. și o scurtă declarație despre motivul pentru care doriți fiți următorul prezentator BBC Earth.

Vizionează videoclipul de prezentare aici:  https://www.youtube.com/watch?v=_Kd-eb8oCS0

Link către formularul de înscriere online

https://www.bbcearth.com/presentersearch2018

Link pentru descărcarea imaginilor:https://bbcw.box.com/s/ny628gecy8q6oz8wh6q0af01bk6rcem3

Link embed YouTube videoclip de prezentare a campaniei: <iframe width=”854″ height=”480″ src=”https://www.youtube.com/embed/_Kd-eb8oCS0” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen></iframe>

Spam blocat