google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 25 de ani de relație petrecuți cu un bărbat însurat cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

25 de ani de relație petrecuți cu un bărbat însurat

25 de ani de relație petrecuți cu un bărbat însurat. Infidelitate, cealaltă femeie, soțul care înșală și o extra-relație de 25 de ani.

L-am întâlnit pe Sam în 1981 când aveam 39 de ani și trecusem printr-un un divorț mizerabil. Soțul mă părăsise și aveam o fetiță de 14 luni și nu aveam bani de nimic. Aveam nevoie de un avocat bun. Am întâlnit doi avocați buni în același timp, cu același nume. Sam care avea să fie salvatorul meu. El m-a asigurat că va avea grijă de tot și așa a făcut.

Am început să dezvolt sentimente pentru el și am avut o aventură lungă cu un bărbat căsătorit. Nu sunt mândră de asta, dar nu m-am putut opri.

Mi-am asumat că nu era disponibil: avea o soție și copii mari, dar mă simțeam singură și nu mai trăisem experiența că am pierdut pe cineva, de la moartea mamei, la 10 ani, iar inima a avut un glas mai puternic decât gândirea.

L-am convins să mă viziteze și odată ajuns în dormitorul meu, lucrurile au decurs foarte frumos.

Am început să luăm prânzul împreună și uneori ieșeam să ne plimbăm pe malul mării. După doi ani de relație, mi-a dat un inel pe care era inscripționat „always”.
Soția lui a început să suspecteze că are o relație și l-a confruntat. El i-a spus adevărul și că dorește să încheie relația cu ea și de atunci, ea nu a mai spus ceva.

Prietenii mei m-au criticat pentru rolul meu „Cealaltă femeie”, însă eram ok.

Tatăl meu s-a recăsătorit când eu aveam 15 ani, la 5 ani de la moarte mamei. Noua lui soție avea dispute cu mine încontinuu și se plângea tatălui meu. La un moment dat nu am mai rezistat și m-am mutat de acasă.

Relația mea cu Sam avea să-mi dea șansă de a retrăi copilăria și să încerc ceva diferit.

Am lucrat copywriter în publicitate, dar stresul divorțului m-a făcut să-mi găsesc cu greu energia de muncă. Când nu am mai fost la muncă, Sam s-a asigurat că eu și fata mea suntem ok financiar.

În 1987, fetele lui au început să se mărite, iar obligațiile lui familiale erau mai mari.

În 1994, avea 13 ani de când eram împreună. Timp de o săptămână, Sam m-a vizitat zinic. Luam cina împreună. Fiica mea era deja adolescentă și ieșea seara cu prietenii, iar noi eram singuri în apartament.

Nu mai simțisem niciodată atâta pasiune sau chimie cu o altă persoană. În același timp, amândoi știam că tot ce trăiam era o minciună, pentru că el era într-o altă relație.
Terapista mi-a spus că dacă am avut sentimente profunde pentru cineva, nu înseamnă că îmi va fi mie atât de bine. El m-a făcut să mă simt în siguranță și atât.

L-am întrebat în 2009 ce s-ar întâmpla dacă el ar muri. Răspunsul lui a fost că el va face tot ce poate atât timp cât este în viață și nu vrea să discute despre acest lucru.
Am înțeles într-un târziu că gaura din inima mea nu poate fi umplută de nimeni, decât de mine. Trebuia să mă iubesc eu pe mine, mai mult decât ar fi făcut-o altcineva.

Spam blocat