Un bărbat bun nu te va înșela. Câteva explicații

Un bărbat bun nu te va înșela. Câteva explicații Un bărbat bun nu te va înșela. Câteva explicații cuplu toamna 800x435

Un bărbat bun nu te va înșela. Câteva explicații. Treaba cu înșelatul este de ambele părți: adică nu doar bărbații înșală, ci și femeile.

Și totuși un om bun nu te va înșela așa repede. De ce?

1. Un om bun apreciază ceea ce are. Evident este un motiv întemeiat. Un om bun își iubește femeia și nu ar pune în pericol relația pe care o are.

2. Un om bun trece peste nevoile primare. Cu toții avem nevoi biologice, dorință de sex, de reproducere și această nevoie este o scuză pentru a înșela. Este posibil să credem că nu suntem făcuți pentru monogamie. Monogamia este o alegere, este un angajament față de persoana pe care o iubești și te dedici ei.

3. Un om bun are conștință. Un motiv simplu, dar puternic. Un bărbat nu ar mai putea să-și privească soția în ochi.

4. Respectul de sine. Intrarea într-o relație nu este doar promisiunea față de partener că va fi o relație bună, reușită ci și promisiunea față de sine că va face ca lucrurile să meargă.

5. Un om bun nu își trădează prietenul. O relație trebuie să fie bazată și pe prietenie. În relația cu partenera ar trebui să fie și o echipă bună, o relație de prietenie.

6. Un om bun nu are timp să înșele. Bărbatul va fi preocupat de el, de relație de partener de a căuta noi metode ca relația actuală să fie mereu ok și nu va avea timp să se gândească la înșelat, la altă persoană.

Spam blocat