Cand te-am intalnit pe tine, mi-am dat seama de ce nu a mers cu altcineva

Attractive Couple Dancing at Night

Cand te-am intalnit pe tine, mi-am dat seama de ce nu a mers cu altcineva. Ma faci sa ma simt eu insami si sunt extrem de fericita de ceea ce se intampla. Am avut relatii cu multi barbati inainte sa te cunosc pe tine. Cu unii m-am lamurit de ce nu mergea relatia, insa nu cu toti. In afara ca era varsta sau alte detalii evident de data asta cand m-am intalnit cu tine: a fost altceva!

Imi amintesc acele zile ametitoare de la inceput cand te-am cunoscut si totul parea perfect, insa refuzam sa cred ca esti tu alesul.

Am dansat prima data, am dansat a doua oara. Am petrecut prima noapte impreuna si m-ai prezentat ca fiind prietena ta. Incetul cu incetul am inceput sa devin mai sigura de sentimentele mele si ca tu esti diferit.

M-ai sunat a doua zi dupa intalnire doar pentru a ma saluta. Si ai fost atent sa ma suni aproape zilnic sa te interesezi de mine. M-ai facut sa ma simt in siguranta.

Ma simt in siguranta pentru ca tu imi esti suficient si stiu ca si eu iti sunt suficienta.

Inainte nu aveam acest nivel de siguranta si nici nu putea sa ma desfasor asa cum o faceam doar eu in spatiul meu privat. Chiar am auzit persoane care imi spuneau ca sunt din liga ta si ma felicitau pentru inteligenta mea, insa vreau spun ca ma snt doar norocoasa, nu si inteligenta.

Cel mai mult imi place ca m-ai facut sa realizez cine sunt eu cu adevarat si acum imi dau seama de ce a mers si merge rlatia cu tine.