Căsătoreşte-te cu persoana care îţi iubeşte sufletul mai mult decât corpul

cuplu-spate

Căsătoreşte-te cu persoana care îţi iubeşte sufletul mai mult decât corpul. Desigur că, aproape toate relaţiile încep prin atracţie fizică, sex, doar că aşa începe şi nu va continua la nesfârşit. Bărbatul îţi va spune chiar de la început că te iubeşte, însă se referă la faptul că te iubeşte fizic, îţi iubeşte corpul.

Da, eşti frumoasă, sexy, provococatoare pentru el şi nu este nimic greşit, adică nu te minte cu nimic. Te iubeşte pentru felul în care arăţi şi felul în care faceţi sex, dragoste.

Relaţia aceasta va merge perfect câţiva ani buni, fără îndoială, doar că gândeşte-te: corpul tău va suferi modifări în timp. Sigur, cu timpul vei mânca bine cu el, vă veţi simţi bine, tu nu vei mai fi atât de atentă să nu te îngraşi şi chiar dacă se va întâmpla această transformare, la început el te va asigura că totul este perfect.

Ghici ce? La început va fi cu tine, doar că în jurul lui va vedea şi alte persoane chiar de vârsta ta care arată mult mai bine şi se va întreba ce e cu tine, de ce te-ai urâţit, de ce te-ai schimbat? La început, o vei lua ca o glumă, deoarece el te-a asigurat că totul este minunat.

Să revenim, el te iubea pentru felul în care arătai şi făceai dragoste cu el. Acum lucrurile se schimbă. Tu nu mai eşti persoana pe care el o voia.

Mai exact, asigură-te de la început că el caută la tine să te iubească pentru felul tău de a fi, să îţi iubească sufletul mai mult decât felul în care arăţi.

Un bărbat care va fi atent doar la felul în care te costumezi şi te aranjezi, nu înseamnă că va fi bărbatul potrivit pentru tine.