google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 De la a cata oara? cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

De la a cata oara?

sex-a-cata-oara

De la a cata oara iti dai seama daca ai compatibilitate sexuala cu el sau nu? Prima data, emotii si poate a fost o intamplare cu mai mult alcool si spui: hai si a doua oara.

Si acum este momentul sinceritatii: cand faci un lucru bine si iti place, il faci chiar si beat si cu emotii. Sa nu fie mai dezamagitor daca a fost bine prima data si a doua oara nu mai este bine si a treia oara si mai rau.

Din experienta proprie, sa spunem ca de prima data iti dai seama daca este un partener sexual potrivit sau nu, dar e bine sa nu te grabesti totusi sa mai lasi macar doua dati ca sa poti sa ai un raspuns bun.

Compatibilitatea sexuala se masoara daca va sincronizati cu saruturi, cu mangaierile cu si actiunile, nu neaparat cu orgasmul. Si nu numai atat, trebuie sa aveti si aproximativ acelasi timp de sex si dorinta comuna, fara ca unul dintre voi sa munceasca mai mult pentru a-i aduce cheful celuilalt. Fara dezamagire, dar lucrurile se vad de la primele intalniri daca merg bine sau nu, obiceiurile se schimba cu greu.

 

Spam blocat