Te caută online, îți scrie frumos, dar nu acționează! De ce?

Nu toți bărbații pe care îi întâlnești pe rețelele de socializare sunt ceea ce par și mulți nu sunt interesați de o relație. Unii sunt căsătoriți, într-o relație și își fac doar un plan de rezervă. Sau pur și simplu își doresc atenție din partea unei femei, fără să se implice cu cineva anume.

Dacă vorbim de site-urile de matrimoniale, lucrurile se schimbă și acolo găsim bărbați care caută diferite lucruri: unii să îți câștige inima sau alții să te înșele cu bani.

Bărbații care sunt interesați de o femeie și vor să se întâlnească cu ea, nu au conversații prea lungi online.

Emoția primirii unui mesaj pe internet nu are nimic de-a face cu o relație autentică. Până la urmă să scrii un mesaj durează foarte puțin și de multe ori, mesaje „juicy” se găsesc deja scrise pe internet că necesită un simplu copy-paste.

Pentru a nu îți strica starea de spirit e mai bine să eviți să cazi în capcana mesajelor trimise online, deoarece se poate întâmpla ca bărbatul de la care primești mesajul să-l mai trimită în același timp la alte câteva femei, așa că probabil el nu dorește o relație cu tine, ci doar îi place să se joace cu sentimentele femeilor.

Este important să ții o anumită distanță față de un bărbat pe care l-ai întâlnite pe internet și cu atât mai puțin care se grăbește să te umple de complimente siropoase.

Ar fi bine să eviți să răspunzi imediat la mesaje, excepție fac cele care sunt urgente.

Dacă acel bărbat îți scrie foarte rar și nu te invită în oraș, sunt șanse ca el să fie într-o relație, așa că nu ajută.

Dacă te place cu adevărat și ar putea avea o relație cu tine, cu siguranță în cel mult o săptămână te va invita în oraș.

 

 

 

 

Spam blocat