Confesiunile unei tinere de aproape 30 de ani

Confesiunile unei tinere de aproape 30 de ani
Confesiunile unei tinere de aproape 30 de ani

Confesiunile unei tinere de aproape 30 de ani și scrisoarea către părinții ei. Am terminat studiile la o universitate de top. Am un job decent, am călătorit în câteva țări, citesc cărți și mă distrez cu prietenii. Dragi părinți, tot ce vreau să vă spun este că am avut parte de experiențe bune și rele în acești 28 de ani de viață.

Dacă voi considerați că ar trebui să am deja o relație serioasă și să mă căsătoresc, atunci îmi pare rău să vă dezamăgesc. Am avut câteva întâlniri cu bărbați și am rămas cu inima rănită. Voi știți doar că eu sunt o fată foarte puternică, dar nu este chiar așa.

Am fost diagnosticată cu o depresie severă și am fost internată. Am ales să nu împărtășesc acest lucru cu voi ca să nu vă îngrijorați și să nu aveți nopți nedormite, dar pur și simplu nu aveam cum să vă explic că nu sunt într-o stare bună.

Mai beau ocazional. Sigur că am și eu gașca mea de prieteni cu care ies în oraș și mai bem. Sunt responsabilă atunci când este vorba de alcool și știu să pun stop.

Mi-am dorit libertate. De multe ori să locuiesc cu voi mă simțeam sufocată. Am înțeles că trebuia să mă întorc acasă seara la 8 ca să mă știți în siguranță. Mă îndrept spre 30 de ani și am nevoie de libertate.

Nu vreau să mă mărit. Apropo, cine a făcut regula că trebuie să te măriți înainte de 30 de ani și să faci copii? De fiecare dată când mă gândesc la o cerere în căsătorie, simt că nu sunt pregătită de un mariaj. Momentan, am alte priorități și muncesc din greu să mă realizez profesional. Sunt fericită că am spațiul meu, iar mariajul mai poate aștepta!