google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Cum să faceți față unei infidelități cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Cum să faceți față unei infidelități

Cum să faceți față unei infidelități. Tocmai ai realizat că soțul/soția ți-a fost infidel/ă și căsnicia este în plină criză, dar ambii sunteți convinși că nu trebuie să se încheie.

Vrei să știi de ce ai fost înșelat/ă și nu este nimic greșit. S-ar putea să nu afli niciodată adevărul.

Atunci când ești în pragul unei asemenea crize, ar trebui să ții cont de anumite situații.

Nu lua decizii importante pe moment, adică să divorțezi pe motivul că ai fost înșelat/ă. Reflectează bine asupra căsniciei și încearcă să îți dai seama de ce s-a ajuns la acest lucru.
Câteva luni vei fi în suspans, încertitudine. Este un moment greu în care este posibil să apară probleme de sănătate, însă este un moment bun să te focusezi pe tine însuși. Odihnește-te, mănâncă sănătos, fă-ți un program, ai mai multă grijă de tine, fă sport.

Vă putea face un program de divertisment în care să urmărești un serial sau o emisiune tv educativă, să petreci timp în compania oamenilor care vă fac bine, de la care aveți ce învăța.

Poți să te apuci de un jurnal, în care să îți scrii toate gândurile și sentimentele pe care le trăiești.

Dacă te simți pregătită vorbește cu soțul/soția, ca să îți dați seama ce s-a întâmplat, de ce s-a ajuns la infidelitate, ce gânduri are, pune-i toate întrebarile care îți vin în minte.

Dacă a fost o simplă aventură sau dacă este dependență de sex?

Apelează și la consiliere dacă este necesar. Ai grijă cui te confesezi, este recomandat să nu o faci oricui, ci persoanelor cu specializare sau foarte apropiate, pentru că există riscul să te influențeze să nu iei cele mai bune decizii.

Ar fi bine să nu arunci vina pe partener pentru infidelitate, cel puțin până când nu reușești să îți faci o idee despre ce s-a întâmplat.

Timpul va rezolva această infidelitate și cu siguranță că după o perioadă veți reuși să iei o decizie dacă merită să mai continuați sau nu relația cu actualul partener.

Infidelitatea nu înseamnă neapărat sfârșitul unei relații, dar aduce schimbări. Cu siguranță, cel puțin o perioadă va fi diferită relația, veți fi distanți.

Dacă aveți o poveste de cuplu și vreți să o faceți cunoscută, chiar și sub anonimat, îmi puteți scrie pe office@destiut.com.

Spam blocat