Cum te poate distruge sufletul-pereche?

Cum te poate distruge sufletul-pereche? „Ceea ce găsim la sufletul pereche nu este ceva sălbatic pe care să-l îmblânzim, ci ceva sălbatic cu care să mergem înainte.” Robert Brault.

Dacă vorbim despre sufletul pereche, probabil ca faci conexiunea cu ceva neașteptat, perfect, omul potrivit care va veni într-o zi în viața ta. Ne place să adoptăm și să creștem acest mit. Motivul pentru care iubim este că nu ni se cere efort maxim din partea noastră. PS: Așa credem noi.

Este frustrant să stai să-ți aștepți sufletul pereche. Este ușor să spui că ne așteptăm destinul și că vom avea parte în cele din urmă de perechea potrivită.

Este o parabolă care ne justifică dorințele noastre de rătăcire, pentru că în cele din urmă descoperim că viața nu este așa grozavă și că vom accepta în cele din urmă o persoană așa cum este ea.

Legat de sufletul pereche, el te va distruge pentru că te va schimba complet, te va transforma în ceea ce vrea el. Îți va rupe limitele și tu vei uita de tine.

Cu alte cuvinte, sufletul pereche te duce la alt nivel, asta înseamnă că tu te transformi.

Sufletul pereche este practic persoana care îți ține oglinda și care mai mult de atât te poate îndruma în alegerile tale.

Sufletul pereche te poate conduce spre transformare și întregul proces poate dura la infinit. El te poate răni în acest timp, pentru că la un moment dat vei reacționa să-ți aperi vechea persoana, identitatea și ceea ce ai fost și ești tu cu adevărat.