google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Cum să rămâi într-un mariaj cu un avocat cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Cum să rămâi într-un mariaj cu un avocat

cum-sa-ramai-intr-un-mariaj-cu-un-avocat

Cum să rămâi într-un mariaj cu un avocat. Astăzi vă propun un material, care, poate că, titlu v-a amuzat şi veţi spune de ce doar cu un avocat?! Ei bine, voi reveni şi cu alte meserii, însă le luăm pe rând.

Sigur, un mariaj cu un avocat poate fi pe cât de frumos pe atât de periculos.
Pentru cei care nu sunt în acest domeniu, trebuie să ştiţi că este o meserie în care se lucrează cu mult stres din partea clientului, care vede în avocat de cele mai multe ori un Dumnezeu.
Avocaţii nu sunt magicieni, sunt şi ei oameni care trebuie să reuşească să găsească soluţia care să avantejeze clientul.

Pentru un caz, avocatul ajunge să studieze zi şi noapte până când reuşeşte să găsească cele mai bune soluţii pentru a câştiga procesul şi mai departe să aibă clienţi şi recomandări bune.
Ca soţie de avocat, sigur că nu este uşor să vezi că soţul tău nu are un program fix, că nu doarme nopţile, că este stresat, îngrijorat cu privire la anumite dosare pe care le are cu clienţii. În acest caz, nu poţi decât să fii cât se poate de înţelegătoare şi să-i oferi spriin.
Trebuie să ştii că avocaţii sunt în general duri cu ei înşişi şi au aşteptări mari de la ei. Ei vor să fie perfecţi. Când se întâmplă să greşească, singurul lucru pe care îl poţi face pentru el este să-i fii alături şi să-l încurajezi.

Atunci când a găsit un client bun şi are un câştig frumos, este bine să îi spui că a făcut o treabă excelentă şi să sărbătoriţi împreună momentul. Laudă-l şi fii alături de el.
Desigur, empatia şi compasiunea trebuie să fie reciproce. Adică, este normal ca şi el să fie alături de tine când ai nevoie de el. Nu trebuie să te neglijezi pe tine pentru a trăi doar pentru el.

Nu uita că avocaţii trăiesc într-o lume a conflictelor, ei luptă pentru apărarea drepturilor. Este posibil să fie mânat uneori de dorinţa de conflict, de aceea este nevoie de o toleranţă din partea ta în limita normalului şi să nu încerci să alimentezi un posibil conflict care de fapt nu exista.

Un avocat îşi vinde timpul pentru a-şi câştiga existenţa, de aceea trebuie să ştii că el nu va lucra cu un program fix.

Rolul tău ca soţie şi parteneră este să te asiguri că vă faceţi un program comun în weekend ca să vă bucuraţi împreună unul de altul.
Starea lui de stres şi oboseala vor trece cu starea ta de blândeţe. Desigur şi tu poţi să fii avocată şi atunci lucrurile arată cu totul altfel. Vă puteţi înţelege şi comunica altfel, ştiind exact cum funcţionează lucrurile în interior.

Spam blocat