Daca esti atat de minunata, de ce l-ai pierdut?

femeie-frumoasa daca esti atat de minunata, de ce l-ai pierdut Daca esti atat de minunata, de ce l-ai pierdut? femeie frumoasa 800x531

Daca esti atat de minunata, de ce l-ai pierdut. Daca nu pui intrebari, viata nu iti va raspunde!

Mai pe scurt, daca trenul nu opreste in statia ta, este clar ca nu a fost trenul tau, dar asta nu inseamna ca nu va veni. Si cand vine, va sta pentru totdeauna.

Si daca a existat in viata ta si nu a ramas, a fost pentru un scop anume. Cu siguranta, ca a fost ca sa te raneasca, insa ar trebui sa o gandesti si altfel.

Dar poti gandi, ca a plecat, ca sa lase locul altcuiva.

Crezi asta? Este foarte important sa crezi pentru ca asa va fi, va veni altcineva care cu siguranta, te va merita. Daca nu crezi asta, atunci nu se va intampla.

In cazul in care nu crezi acest lucru, inseamna ca nu esti convinsa ca meriti lucruri cu adevarat importante. Si nu a apucat nimeni sa-sti spuna cat de inteligenta si frumoasa esti.

Imi aduc aminte ca sora mea Ana, s-a despartit de iubit dupa patru ani de relatie si a fost devastata. Credea ca este ceva in neregula cu ea si ca nimeni nu va mai vrea sa aiba de-a face cu ea.

Intr-o seara m-a sunat panicata sa-mi spuna ca iubitul ei a parasit-o pentru o femeie mai in varsta cu doi copii.

De indata, ce mi-am culcat copiii mei m-am dus la ea sa o ascult si am constatat ca totul tine de emotiile noastre pe care le putem sau nu stapani.

Ne-am asezat apoi pe pat si am baut o sticla de vin. Si Ana a inceput sa suspine dupa ce am terminat sticla de vin.

Am intrebat-o apoi: Ana, ce vrei de la un barbat?

La inceput s-a uitat la mine, a crezut ca glumesc. Apoi a raspuns: Nu stiu ce vreau!

Si i-am raspuns: Ai avut suficiente relatii, chiar nu stii ce iti doresti?

Dupa o vreme, in care a stat singura cu ea si a constintizat ce tip de barbat isi doreste, a scris pe o hartie si la scurt timp a aparut exact acel barbat.

Spam blocat