google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 De ce toți vrem să ne îndrăgostim, dacă nu credem în dragoste? cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

De ce toți vrem să ne îndrăgostim, dacă nu credem în dragoste?

De ce toți vrem să ne îndrăgostim, dacă nu credem în dragoste? A te îndrăgosti este cea mai tare experiență. Când întâlnim o persoană nouă, ne simțim încrezători și entuziaști de noua călătorie care va începe. Chiar dacă în trecut am trăit drame, durere în suflet, dezamăgire, ajungem să dăm aceste sentimente pe optimism, dragoste, speranță.

Iubirea necondiționată pentru cineva sună ca și cum ai prinde un scaun în Rai.

În noua relație, la început găsim înțelegere, toleranță, curiozitate din partea celuilalt, lucru pe care ne spunem că ne-a lipsit în vechea relație. Doar că ușor-ușor și această nouă relație, va deveni cândva veche.

Oamenii au patru nevoi psihologice de bază, însă atunci când suntem îndrăgostiți le avem pe toate odată.

Cele patru nevoi psihologice umane de bază sunt legătura, semnificația, certitudinea și varietatea.
Mulți dintre noi credem că putem obține aceste lucruri doar în cadrul unei relații. Dacă am încerca să le obținem individual, am observa că am avea o relație bună cu noi înșine, vom arăta și celuilat siguranță și stabilitate, cunoaștere de sine, înainte de a cunoaște mai bine pe altcineva.
Conexiunea poate fi satisfăcută de familie, partener, dar trebuie să acționăm individual pentru că altfel riscăm să rămânem într-o relație cu un partener de la nu știm ce vrem, dar avem așteptări mari, miracole.
Cel mai dureros este să rămânem atârnați în relație pentru că ne e teamă de singurătate, de cunoașterea de sine.
Soluția nu este să te entuziasmezi în nicio relație până nu ai o relație perfectă cu tine.

Spam blocat