De ce devii mai puternică după despărțire

De ce devii mai puternică după despărțire De ce devii mai puternică după despărțire femeie singura 800x532

Viața este o luptă aprigă, mai ales atunci când nu mai ești cu persoana cu care ți-ai planificat viitorul. O dată ce ai trecut de faza traumatizantă, se spune că vei fi o persoană mai bună și mai puternică. Iată de ce!

1. Vei da piept cu realitatea. Înainte de a intra într-o relație, ai experimentat întâlniri romantice, daruri, surprize. Dar de îndată ce ai trecut de acest episod, data viitoare vei fi mai pragmatică și pregătită de drumul următor.

2. Stabilitate emoțională. Când erai dependentă emoțional  de partenerul tău, după despărțire, ți-ai dat seama că fericirea stă în mâinile tale. Ai devenit matură emoțional și nu mai trebuie să plângi pe umărul partenerului. tău.

3. Ai realizat că totul are un sfârșit. Oamenii creează sentimente, dar se schimbă. Orice notă bună nu se va sfârși cu o notă bună.

4. Dragostea este unică. Vei trece cu siguranță peste acest crez, după ce ai observat că te poți îndrăgosti și a doua și a treia oară. Timpul le vindecă pe toate.

5. Vei învăța că după o despărțire teribilă, poți să te ridici din nou la înălțime și nu vei lăsa pe cineva să te zdrobească din nou.

Spam blocat