Este bine să minţi când vorbeşti de numărul de bărbaţi cu care ai avut relaţii?

 

sex-numere Este bine să minţi când vorbeşti de numărul de bărbaţi cu care ai avut relaţii? Este bine să minţi când vorbeşti de numărul de bărbaţi cu care ai avut relaţii? sex numere

Este bine să minţi când vorbeşti de numărul de bărbaţi cu care ai avut relaţii? Este doar un număr. Am avut relaţii sexuale doar cu trei bărbaţi. Poate fi adevărat sau poate fi minciună.

Un lucru este cert: viaţa mea sexuală este treaba mea, şi ceea ce aleg să împărtăşesc cu tine legat de viaţa mea sexuală este exact alegerea mea.

La bărbaţi dă bine să rostească un număr cât mai mare, dă bine să se ştie că este dotat şi că fetele sunt înnebunite după el.
La femei, însă lucrurile arată altfel, dacă va recunoaşte că a avut mulţi parteneri sexuali, atunci este o curvă.
Este simplu!
O femeie care se respectă pe ea, care îşi respectă corpul, reputaţia ei, locul în lume, prietenii ei, familia nu este văzută bine cu multe relaţii sexuale.

Dacă Hillary Clinton ar fi avut multe relaţii sexuale, cu siguranţă că nu s-ar mai fi putut candida la alegerile prezidenţiale.

Acest lucru ar fi putut fi în favoarea lui Donald Trump, care deşi la el nu s-ar fi pus problema de relaţii sexuale multe. El are cinci copii cu trei soţii.

Mai mult cum se poate explica că Donald Trump a rostit cuvântul păsărică şi nu a fost taxat?!

Nu mai vorbim despre modul rigid în care Biserica tratează acest subiect al relaţiilor sexuale înainte de căsătorie şi în afara căsătoriei.
Cu siguranţă că pe viitorul sau actualul tău partener nu ar trebui să-l intereseze câte relaţii ai avut, dacă tu eşti în regulă cu testele medicale şi vă iubiţi suficient de mult.

 

Spam blocat