De ce gândul la bărbatul visurilor îți poate sabota alegerea în dragoste

De ce gândul la bărbatul visurilor îți poate sabota alegerea în dragoste. Ți se întâmplă să spui că ești atrasă de cine nu trebuie?
De cele mai multe ori durerea într-o relație derivă din faptul că lucrurile ar trebuie să se desfășoare în conformitate cu planul tău. Deseori ne facem planuri și strategii.

De exemplu, cunosc o tânără care are un plan pe 3 ani. După ce au trecut 3 ani de relație împreună cu prietenul ei au decis să se logodească, apoi să cumpere o casă în următorii 2 ani și să se căsătorească.

Marea durere într-o relație este atunci când vă programați cum trebuie să arate partenerul dinainte să cunoașteți pe cineva. Să fie înalt, brunet, bogat, frumos, distractiv, chiar să aibă o anumită convigere politică.

Ce înseamnă să îți dorești un bărbat care să facă afaceri, să aibă succes în afaceri, însă să își vadă familia foarte rar, să fie mereu plecat în loc să stea acasă cu femeia și copiii.

Sigur că dacă vei vizualiza acest lucru și îți vei dori foarte mult, acest lucru ți se va împlini.
Cecilia este o tânără care și-a dorit exact acest lucru, a întâlnit exact bărbatul pe care și l-a imaginat, au ieșit împreună, au început să își facă planuri de viitor, câteva luni erau de nedespărțit, însă bărbatul ei treptat nu mai avea timp să stea doar cu ea și astfel, lucrurile dintre ei s-au răcit și s-au despărțit.

Și totuși ce ar trebui să faceți pentru a vă bucura de relații:
Fă-ți treaba ta!
Nu da vina pe alții pentru supărările și neîmplinirile tale.
Află ce iluzii ai hrănit și corectează-le.
Renunță la judecăți și critice.
Observă oamenii cum sunt și acceptați-i așa.
Respectă comportamentele și intențiile celuilalt și decide singur dacă merită să continuați.
Fii dispus/ă să renunți.
Iao pauză atunci când ceva nu merge.
Încearcă ceva diferit și treci mai departe.
Meriti ce e mai bun.
Bucurate de viață.
Stai departe de nimicuri.