Am o idila cu un barbat de 40 de ani

femeie-cu-spatele

Am o idila cu un barbat de 40 de ani. Aveam 19 ani si el a facut tot ce i-a stat in putinta sa ma cucereasca cu faptul ca este bogat.

Stiu, inainte sa ma judeci, ca m-am incurcat cu un barbat care avea varsta de doua ori a mea, ca era insurat si ca lucram pentru sotia lui unde eram babysitter. Inainte de toate sunt mandra ca am putut avea grija de un copil de doi ani in timp ce eram studenta.

Dupa ce am avut grija de copil cateva luni, Ryan mi-a propus un jos de asistenta la birou, cateva ore dupa amiaza, dupa ce termina cursurile la facultate.

La vremea respectiva, prietenul meu Cody era un tocilar si nu ne permiteam iesiri. In schimb, milionarul frumos care conducea un Jaguar cu care am avut ocazia sa ies la cele mai bune restaurante din zona, unde aparea si o cariera frumoasa in politica. Nu pot sa spun ca Ryan a fost ca un tata pentru mine.

Eram tanara si nu ma gandeam ca un asemenea barbat ar fi interesat de mine. Mi-a oferit intr-o seara un buchet de flori si pot spune ca toata noaptea mi-au trecut tot felul de ganduri .

Viata mea a continuat cu petreceri alaturi de Ryan chiar daca eram minora. La un moment dat, la petrecere eram alaturi de alti oameni din companie si stiam sigur ca Ryan ma vrea. Ii simteam parfumul lui puternic, il simteam din privire, din gesturi. El devenise agitat, nervos. Dupa cateva minute, mi-a luat mainile si mi-a spus: Cred ca m-am indragostit de tine.

Apoi, m-a sarutat! Mi s-a confesat ca mariajul lui este pe final. Sotia lui se iubeste cu un fost coleg de liceu si ca divortul este o chestiune care dureaza.

Am asteptat doi ani pana cand sa-l vad divortat, timp in care ne-am intalnit pe ascuns. Ulterior, am realizat ce dezastru am facut si i-am spus ca nu mai vreau sa avem o relatie.

Atunci, el m-a amenintat ca nu il pot parasi. „Am 40 de ani, am fost casatorit de doua ori si niciodata indragostit ca acum.”, amenintarea s-a petrecut dupa ce el bause suficient de mult.

Am acceptat sa continui relatia cu el, insa cosmarul abia incepuse. Credeam ca a terminat relatia cu fosta sotie si nu era asa. Sub pretextul ca se duce sa vada copiii, stateam mai mult singura.

M-am trezit singura de Craciun. Am sunat la sotia lui acasa disperata si a raspuns el, fiind foarte fericit. In acel moment am lasat telefonul atarnat si am incremenit. Nu-mi venea sa cred ca aproape se impacase cu sotia lui.

De fapt, au fost trei ani de cosmar, timp in care el facea naveta intre mine si sotia lui, despre care aflasem ca nu divortase niciodata.

Am avut o discutie serioasa cu el si mi-a marturisit ca este spre binele meu sa imi gasesc pe altcineva. Imi venea sa urlu, sa strig, sa mor de durere. Imi pierdusem cei mai frumosi ani ai tineretei.