De ce ne îndrăgostim de fiecare dată de persoana nepotrivită?

fata-trista

De ce ne îndrăgostim de fiecare dată de persoana nepotrivită? Întrebările pe care ţi le pui atunci când întâlneşti pe cineva sunt cu siguranţă legate de felul în care ai acţionat. Şi aici vorbim despre chestii de genul: poate te-ai culcat prea repede cu el, ai spus ceva greşit lui sau unei persoane şi el te-a auzit sau i-ai mulţumit sau nu pentru întâlnire,  şi exemplele pot continua.

Acum este momentul adevărului! Este un moment poate nu tocmai plăcut să afli că selecţiile le faci chiar tu dinainte să te întâlneşti cu acea persoană. O să te întrebi dar cum este posibil?

De ce alegem oamenii greşit? Aici vorbim despre subconştientul nostru care ne duce la persoanele cu un sentiment familiar nouă. Atunci când crezi că nu vei avea chimie cu un bărbat frumos, deştept,  exact acest lucru se va întâmpla. Trebuie să lucrezi la subconştientul tău pentru ca să poţi face o altă selecţie de persoane. altfel nimic nu se va schimba.

Mai exact, nu trebuie să îţi schimbi hainele, parfumul, look-ul, ci propriul mod de gândire. Când vei face acest lucru, vei vedea sigur rezultatele, adică alt gen de oameni în viaţa ta. Cu siguranţă, vei întâlni oameni care vor vrea acelaşi lucru ca tine: căsătorie, devotament, etc.

Cum ai putea să lucrezi cu subconştientul tău şi să faci lucrurile să se schimbe după bunul tău plac?

  • Încearcă să analizezi ce nu a mers în relaţii şi caută să învingi teama sau temerile care au existat.

 

  • Fii atent-ă la visele tale! Visele sunt cele care te pot conduce să-ţi urmezi calea. Ele vorbesc despre tine şi trebuie să le faci să devină reale.

 

Creează un dialog interior. Lucrează cu mintea şi subconştientul şi încearcă să vizualizezi lucrurile aşa cum se vor întâmpla. Ai curajul să-ţi pui întrebări şi sigur îţi vei da şi răspunsurile.

 

Apelează la un specialist să te ajute să lucrezi cu subconştientul tău.

 

Odată ce veţi lucra cu subconştientul, veţi observa cum se vor schimba lucrurile şi partenerii la care visaţi apar la momentul oportun.

Spam blocat