Înșelatul este o alegere

Înșelatul în relații a devenit o modă. Și vedem celebrități sau oameni simpli care ajung în centrul unor scandaluri după ce au trișat în relație.
Trebuie să recunoaștem că monogamia nu este pentru toată lumea, însă atunci când vorbim despre înșelat bărbații sunt vizați. De fapt și femeile au în ADNul lor instinctul de a intra și în alte case.

Poate că oamenii conștienți de ei aleg să nu se căsătorească și procedează corect că își iau un angajament. Ar putea fi o decizie bună să nu te căsătorești dacă ajungi să înșeli. Cei care pretind că a fost doar un accident, sunt plini de ei. De ce înșală oamenii? Că sunt egoiști, ar putea fi dat același răspuns și pentru cei care nu vor să se căsătorească, însă cei care se nu se angajează într-o relație procedează corect față de ei înșiși, în primul rând.

Ispite există la tot pasul, dar aici este testul pe care unii reușesc să-l treacă, dar sunt tot mai puțini. Faptul că alegi să treci pragul unei alte case în ideea că soția nu va afla sau soțul nu este decât un început de obicei.

Aici nu vorbim despre faptul că dacă înșeli, vei fi judecat de cineva, ci poate de alegerea pe care o faci. Mai mult, să înșeli, arăți de fapt că nu îți pasă și nu numai de persoana cu care ești într-o relație, ci că nu îți pasă de tine.

Spam blocat