Nu înșelatul este problema, ci înșelatul este dovada problemei

Nu înșelatul este problema, ci înșelatul este dovada problemei Nu înșelatul este problema, ci înșelatul este dovada problemei cuplu sotie inselat

Nu înșelatul este problema, ci înșelatul este dovada problemei. Trebuie notat că o persoană care ține cu adevărat la tine, nu te va înșela niciodată. În multe cazuri, înșelatul anunță sfârșitul unei relații.

Sigur că, există a doua șansă că se mai poate prelungi relația, însă dacă există rațiune, decizia de a încheia relația va fi luată la timp.

Dacă aprofundăm subiectul, cei mai mulți oameni nu iau decizia brusc de a înșela, excepție sunt persoanele care fac acest lucru fără să aibă partenerul vreo vină, ci pur și simplu fac asta frecvent, indiferent ce partener/ă au.

Teoretic, nu există nicio scuză să îți trișezi partenerul. Motivele ar putea fi diferite dacă se întâmplă, cum ar fi: o frustrare, o afecțiune a partenerului sau curiozitatea de a încerca altceva.

Lipsa comunicării duce la una dintre situațiile enumerate mai sus. Nu numai că ne pierdem abilitatea de a construi o relație cu o altă persoană, dar nu vom reuși să menținem niciodată ce avem.
Relațiile de cuplu nu sunt part-time. Da, este nevoie de efort pentru a menține o relație.
Dacă nu găsim persoana cu care să ne înțelem, cel mai lucru este să stăm singuri. Așa scăpăm de traumele psihice și îl scăpăm și pe partener.

autor: Cristina Corpaci

Spam blocat