google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Nu înșelatul este problema, ci înșelatul este dovada problemei cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Nu înșelatul este problema, ci înșelatul este dovada problemei

Nu înșelatul este problema, ci înșelatul este dovada problemei. Trebuie notat că o persoană care ține cu adevărat la tine, nu te va înșela niciodată. În multe cazuri, înșelatul anunță sfârșitul unei relații.

Sigur că, există a doua șansă că se mai poate prelungi relația, însă dacă există rațiune, decizia de a încheia relația va fi luată la timp.

Dacă aprofundăm subiectul, cei mai mulți oameni nu iau decizia brusc de a înșela, excepție sunt persoanele care fac acest lucru fără să aibă partenerul vreo vină, ci pur și simplu fac asta frecvent, indiferent ce partener/ă au.

Teoretic, nu există nicio scuză să îți trișezi partenerul. Motivele ar putea fi diferite dacă se întâmplă, cum ar fi: o frustrare, o afecțiune a partenerului sau curiozitatea de a încerca altceva.

Lipsa comunicării duce la una dintre situațiile enumerate mai sus. Nu numai că ne pierdem abilitatea de a construi o relație cu o altă persoană, dar nu vom reuși să menținem niciodată ce avem.
Relațiile de cuplu nu sunt part-time. Da, este nevoie de efort pentru a menține o relație.
Dacă nu găsim persoana cu care să ne înțelem, cel mai lucru este să stăm singuri. Așa scăpăm de traumele psihice și îl scăpăm și pe partener.

autor: Cristina Corpaci

Spam blocat