google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Iubirea vieții vine după greșeala vieții cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Iubirea vieții vine după greșeala vieții

Cea mai dureroasă suferință este cea din dragoste și nu ma poate contrazice nimeni, decât cel care nu a suferit încă din dragoste, dar ma îndoiesc că ar fi multe persoane printre cititorii mei.

După suferința din dragoste ne descompunem într-un milion de bucățele și ne întrebăm ce am făcut greșit.

Alegem oamenii pe baza lecțiilor pe care sufletele noastre simt nevoia să le experimenteze, deși la început nu sunt lecții înțelese.

Suferința în dragoste este o lecție pe care o învățăm, ca mai apoi să trecem în etapa următoare.
Cumva greșelile ne ajută să ne știm nevoile și ceea ce dorim de la iubirea vieții pentru a atrage acea persoană.

Într-o relație ideală nu există bătălii de dat, nici calități de schimbat. Iubirea vieții tale nu trebuie să fie ideală pentru alții, ci perfectă pentru tine. Dragostea vieții vine doar atunci când suntem pregătiți să o primim și nu va semăna cu ce am experimentat până la acel moment, poate intra în viața noastră sub diferite forme și nu ne va mai permite să ne gândim la trecutul eșuat.
Iubirea reală este o singură dată în viață, de aceea se cheamă iubirea vieții.
Un exercițiu ar fi să ne imaginăm că se rupe o parte din inima noastră și va veni partea inimii acelei persoane care va forma o inimă întreagă.

Spam blocat