M-am îndrăgostit de mine, în primul rând

M-am îndrăgostit de mine, în primul rând. M-am îndrăgostit de mine și am început să am o relație cu mine, să vorbesc cu mine, să mă răsfăț pe mine, să mă întreb dacă sunt bine în diferite momente.

După ce ai rezolvat etapa de iubire de sine, cu siguranță că poți trece la următorul nivel să ai o relație cu o persoană cu care crezi că poți să rămâi pentru tot restul vieții.

Multe relații eșuează de la început din câteva considerente importante: nu ți-ai încheiat socotelile cu tine însuți/însăți, nu ți-ai încheiat socotelile cu trecutul, cu fostul/fosta, nu ești prezentă/prezent în relație pentru că te macină trecutul sau faci planuri să dai lovitura în viitor ori ai așteptări mărețe de la celălalt. Drept urmare dacă nu ești tu în prezent și nici persoana cu care vrei să fii, acea relație nu poate decola fără combustibil.

Cel mai înțelept lucru ar fi să revii asupra ta, să te vindeci, să te împaci cu tine și să fii tu, cu ideile tale, cu gândurile tale și să fii sincer sau sinceră că te-ai purificat, pentru că noul iubit/iubită îți va descoperi scheleții din dulap.

Totodată, ma ia în calcul și așteptările mult prea mărețe pe care le poți avea din partea persoanei cu care vrei să ai o relație de lungă durată. În primul rând nu cere nimic de la nimeni, nu cere mai mult decât poți tu oferi. Nu te uita în jurul tău spre celelalte cupluri, pentru că tu ești tu și ai alte nevoi.

Spam blocat