M-am regăsit pe mine și asta mă împlinește

M-am regăsit pe mine și asta mă împlinește M-am regăsit pe mine și asta mă împlinește femeie despartire

M-am regăsit pe mine și asta mă împlinește. După aproape 6 ani de relație, am uitat de mine. M-am lăsat și m-am transformat în femeia ideală pentru bărbatul cu care eram. Am uitat să fiu femeia ideală la care eu visam.
Am crezut că relația avea să mă împlinească înainte de toate și că ce visasem până atunci, puteam să înlocuiesc cu o variantă mai bună. Credeam că aveam să fiu o femeie mai mult decât perfectă. Anii treceau și eu mă îndepărtam de mine, am uitat de visele mele, am uitat de mine. Știam că trebuie să fac totul ca cel de lângă mine să fie mulțumit de mine și de alegerea făcută, fără ca cineva să-mi garanteze, chiar și cu un certificat de garanție, valabil măcar 2 ani, că lucrurile vor merge perfect.
Într-o dimineață de februarie m-am trezit să îmi împlinesc un vis din copilărie și în acel moment am făcut pasul fără să mă consult cu el. În următoarea clipă, am primit cea mai urâtă replică și anume că nu am nevoie să îmi împlinesc acel vis.
Am început să deschid larg ochii și să descopăr că nu făceam pași în direcția consolidării unei relații, ci încetul cu încetul mă desființam pe mine, ca om, ca identitate.
Am meditam luni în șir și în cele din urmă, am înțeles că trebuie să mă recuperez pe mine. Mai importantă ca relația, eram eu în primul rând și eu nu eram bine.
Am avut nevoie de mai bine de 3 ani, să mă vindec, să petrec timp cu mine, să mă redescopăr, să mă accept așa cum sunt și să îmi dau seama că eu sunt cea mai bună prietenă a mea, cea mai bună sfătuitoare, cea mai bună confidentă și că niciodată nu o să-mi mai fac rău singură, cel puțin voi încerca să am mai multă grijă să mă respect ca fiind cea mai bună ființă de pe acest pământ.
După ce am făcut pact cu mine, pot să fac pact și cu ceilalți.

Spam blocat