Mai bine singură, decât cu cineva care nu te înțelege

Am 32 de ani si inca sunt singura. De ce? Mai bine singură, decât cu cineva care nu te înțelege Mai bine singură, decât cu cineva care nu te înțelege femeie singura soare 800x533

Mai bine singură, decât cu cineva care nu te înțelege. Știți persoane care intră într-o relație de dragul de a avea o relație? Cu siguranță că da, există mai mulți oameni care fac acest lucru.
Ceea ce vreau să spun că nu asta e soluția. Trebuie să aștepți persoana potrivită ca să fii ok în relație. Nu este nimic greșit să fii singur. Este chiar unul dintre cele mai bune răsfățuri pe care ar trebui să ți le permiți.

Când ești într-o relație în care te simți singură sau plictisită consideră că este pierdere de timp.

Este un timp pe care nu îl mai ai și există alternative să îl petreci cu folos.

Iubirea adevărată nu o găsești în fiecare zi și nici nu vine ușor. Nu ai cum să transformi o relație mediocră într-un ca și cum ai petrece-o cu sufletul tău pereche. Este chiar greu să găsești pe cineva compatibil cu tine mental, intelectual cu care să împărtășești aceleași idei.

Nu îți irosi emoțiile și iubirea cu orișicine. Nu îți deschide sufletul pentru oamenii care nu îți apreciază și nici nu îți înțeleg sentimentele. Nu face din nimeni prioritatea ta.
Nu merită să cădem pradă oamenilor toxici.
Oprește-te să mai pierzi timp, sa îți omori timpul și nu în ultimul rând organismul cu oameni care îți fac rău.
Să fii singură este minunat. Poți să faci mai multe lucruri decât atunci când esști în relație.
Rămâi singură până când simți că ți-ai găsit sufletul pereche sau persoana cu care să te înțelegi. Nu intra în relații de dragul de a fi într-o relație.

Spam blocat