google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Destiut.com - informatii de ultima ora

Momentul de furie cand afli ca te insala

inselat

Momentul de furie cand afli ca te insala. Te-a inselat si suferi, cade cerul pe tine, totul se naruie. De ce tu, de ce te-a inselat? Nu mai esti buna, nu mai esti frumoasa, ce are cealalta in plus? Te intrebi amarnic! Acum ce faci? Te intrebi plansa toata! Il ierti sau te desparti ca el a facut alegerea ca s-a dus la alta?

Momentul de furie cand afli ca te insala. Suni o prietena, o suni pe mama sau pe sora sa va vedeti, sa ii povestesti cum de a indraznit sa te triseze? Da, poate doar cu contract sa il tragi la raspundere ca ar trebui sa te despagubeasca ca a indraznit sa te triseze, dar depinde daca in contract ati surprins explicit acest moment.

De fapt, afli ca ai stat cu un om care iti promitea de toate, iti jura iubire, insa chiar si daca l-ai fi pus sa jure ca nu te insala, nu ai cum sa-l tragi la raspundere, doar prin fapte si vorbe, si poate sa il doara tare cu aceste arme. Ok, dar intai sa actionezi, ar trebui sa ai un plan si sa vezi daca merita acest lucru si ce vei avea de castiga la final, in afara de faptul ca te vei elibera. Poti sa dai in sacul de box sa te eliberezi.

Vrei sa-l faci sa sufere? Poate ca nu ii pasa. Daca a ales sa se duca cu alta, e clar ca nu a vrut sa mai stie parerea ta. Ca nu i-a mai pasat de tine. Tie de ce sa iti mai pese?

 

Spam blocat