google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Motivul pentru care nu găsești bărbatul potrivit cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Motivul pentru care nu găsești bărbatul potrivit

Motivul pentru care nu găsești bărbatul potrivit. Înalt, brunet, frumos, bogat, inteligent și cu ceva bani, cam așa este bărbatul visurilor tale. Majoritatea femeilor care caută marea dragoste știu ce vor, una este ce vrei și alta ce găsești.

Dacă încă nu ți-ai găsit bărbatul visurilor, stai liniștă ți se alătură alte câteva milioane. Femeile trăiesc așteptări nerealiste, iar diferența din mintea lor și realitatea este enormă.

Toate femeile vor un om minunat care să le iubească, însă cum reușim să apropiem diferența dintre realitatea și vis?

Și cum traducem această diferență?
Bărbații au mai multe opțiuni și nu își doresc doar o singură femeie. Oamenii cred că vor găsi ceva mai bun. Pe parcurs vor înțelege că nu există așa ceva, ci doar o persoană pereche pentru tine.

Bărbații fug de căsătorie. Mulți bărbați preferă libertatea și distracția, așa că nu mai sunt de acord să ajungă în fața altarului, cel puțin nu așa repede.

Femei la conducere, bărbați intimidați. În comparație cu ultimele decenii, femeile au trecut pe poziții de conducere, ceea ce nu convine multor bărbați.

Tehnologia și rețelele de socializare ocupă timp și distanțează oameni. Relațiile intime trec pe poziția secundă.

Banii și situația financiară pot fi un obstacol în creearea unei căsnicii.

Spam blocat