Niciodată nu m-ai iubit, dar amândurora ne-a fost teamă de singurătate

cuplu-sapca

Niciodată nu m-ai iubit, dar amândurora ne-a fost teamă de singurătate. Ştiu, sigur, că merit să fiu fericită!

Odată cu trecerea timpului, semnele sunt tot mai evidente că nu vei reuşi vreodată să mă iubeşti. Toate lucrurile pe care le-am trecut cu vederea pentru că nu am vrut să par prea dură, au fost lucruri care duceau tot mai adesea la despărţire.

La început a fost cumplit de greu, mai ales că ţii la acea persoană şi nu vrei să accepţi că trebuie să închei un capitol din viaţa ta. Cel mai greu este să supravieţuieşti cu oameni care au o părere mult prea bună despre ei şi nu vor deloc să dea înapoi sau să recunoască când greşesc.

Şi mai şi este să vezi oameni care se mint că duc o viaţă perfectă, deşi ceea ce trăiesc arată cu totul invers.

Când simte pericolul despărţirii, el încearcă să arate pe moment că este un om iubitor şi că relaţia merge perfect. Şi acest lucru nu ţine mai mult decât câteva ore când ne reîntoarcem amândoi la vechile obiceiuri, eu duc lipsa felului tău de a te purta cu mine, aşa urât şi ţie modului în care te împui de obicei în faţa mea.

Lucrurile nu se vor schimba şi nu se pot schimba pentru că tu ai o identitate şi tu eşti mândru de felul tău de a fi şi îţi face cinste, dar dacă mie îmi face rău.

Şi îţi dai seama că tu nu meriţi pe cineva care să facă jocuri cu tine, ci pe cineva care ţine la tine cu adevărat.