Partenerul m-a înșelat. Răspunsul lui: eu sunt de vină

Partenerul m-a înșelat. Răspunsul lui: eu sunt de vină. Când am descoperit că soțul meu avea o relație extraconjugală, am fost devastată și furioasă, iar când l-am înfruntat, nu mă așteptam că mă acuze pe mine că sunt vinovată.

Se întâmplă ca bărbații să-și piardă interesul sexual pentru o femeie. În schimb femeile, acuză că sunt neglijate de bărbați atunci când au o aventură sexuală.

„El mă înțelege și mă ascultă așa cum soțul meu nu o face.”, ar spune o femeie care își găsește un amant.

Și acum serios, când apare trișatul într-o relație, partenerul care calcă strâmb poartă vina, însă nu în totalitate. Trebuie să recunoaștem că o relație se înfiripă cu acordul celor doi parteneri, cu mici excepții.

O indiscreție emoțională transmite un semn că în relație sunt ceva probleme.

Și statisticile arată că:
1. partenerii care duc o viață socială separată sunt mai predispuși la a călca strâmb, decât cuplurile care-și împart interesele comune.

2. sunt mai degrabă colegi de cameră, decât parteneri sexuali. În asemenea situații, partnerii încep să-și caute variante în afara relației.
3. Copiii și munca vă ocupă mult timp și vă țin separați, atunci când cu siguranță că ar trebui să faceți ceva.

Luați în calcul și aceste variante și s-ar putea să îi dați dreptate partenerului că nu a mai găsit în relație ce căuta.

Dacă lucrurile între voi s-au deteriorat prea mult, ar trebui să învățați ceva din această lecție și să vă asumați că nu a mers relația, dar pe viitor veți lua în calcul și aspecte legate de interesele comune cu partenerul de viață.

Iertarea este bună, mai ales pentru tine care ai fost trădat sau trădată, deoarece te vei elibera de gândurile negre.

După ce au fost înșelați, au existat persoane care au ales să trăiască în singurătate ani de zile sau chiar toată viața. Este greu să treci peste durere, peste trădare, dar trebuie să te regasești pe tine și să știi cum să tratezi lucrurile de la început în relație.

Iertarea, iubirea și pacea nu înseamnă că tolerezi infidelitatea partenerului sau a fostului, ci că le faci pentru tine.

Spam blocat