google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Destiut.com - informatii de ultima ora

Nu poţi să fii doar prietenă cu cineva de care eşti îndrăgostită

 

cuplu-negru

Nu poţi să fii doar prietenă cu cineva de care eşti îndrăgostită.  Este mult de povestit, este prea multă sensibilitate.

De îndată ce te-ai îndrăgostit de cineva, va exista o grijă permanentă pentru acea persoană. Uneori, nu vrem să recunoaştem însă o licărire a iubirii va rămâne pentru toată viaţa.

Expresia „doar prieteni” înseamnă că eşti capabilă de a fi prietenă cu ex-ul fără a exista atracţie şi dorinţă sexuală, dar nu vei putea fi doar prieten-ă cu cineva pentru care simţi multă dragoste sau ai fost îndrăgostit/ă.

Depinde mult de felul în care s-a sfârşit relaţia
Dacă un bărbat te-a rănit şi te-a părăsit, spunându-ţi că niciodată nu va mai vrea să te vadă, cu siguranţă că îţi va fi greu să mai fii prietenă cu acea persoană.

Cu siguranţă că, atunci când el a rupt relaţia şi a plecat de la tine, nu va mai fi niciodată la fel.
Poate, doar, dacă mai trece timp şi vă reîndrăgostiţi din nou.

Va fi o perioadă de conştientizare în care vă veţi examina şi veţi reflecta a ceea ce a fost bun în relaţia voastră şi veţi trata aspectele negative.

Desigur, dacă dragostea a rămas puternică, cu siguranţă că veţi ignora toate problemele şi vă veţi reîndrăgosti brusc.

Şi niciodată nu veţi putea să rămâneţi doar prieteni, oricât de mult aţi nega acest lucru, doarece rămâne acea legătură puternică.

Şi dacă nu veţi relua relaţia, cu siguranţă că veţi căuta o persoană care să semene cu fostul sau fosta iubită.

Îmi amintesc că una dintre fostele iubite ale soţului meu a fost la nunta noastră. Îmi amintesc seara aceea că am acceptat prietenia specială între soţul meu şi fosta lui.

Ştiam că ea avea un loc special în inima lui, însă acum este îndrăgostit de mine. Să fim oneşti simţeam că sunt geloasă, dar era de înţeles. Aveam încredere deplină în el.

Ştiam că era o femeie specială pentru el, şi că era mai mult decât prietenă, dar asta nu înseamna că relaţia noastră va fi afectată şi chiar nu a fost, dimpotrivă a fost mai bine să accept prezenţa ei.
Dacă ar fi să mă gândesc şi eu la relaţiile mele şi la bărbaţii de care m-am îndrăgostit, chiar dacă a fost pentru o noapte, o lună, un an, cu siguranţă că nu sunt doar prietenă cu ei.

Cu unii nu am mai ţinut legătura absolut deloc, însă este mult mai bine aşa. Sunt şi relaţii de pe urma cărora am suferit, dar este mai bine aşa să nu mai discut pentru a nu mă întrista.

Majoritatea relaţiilor din trecut au fiecare câte un loc în inima mea. Sunt recunoascătoare pentru tot ce s-a întâmplat şi poate că nu trebuie să-i neg soţului meu că au existat.

La urma urmei, eu exist astăzi şi voi exista şi mâine prin experienţele trăite de mine.

Spam blocat