De ce prefer să mă văd cu bărbați mai în vârstă

De ce prefer să mă văd cu bărbați mai în vârstă. În majoritatea cazurilor, femeilor își caută partneri care seamănă cu tații lor. Lipsa de experiență a tinerilor, mă împinge de multe ori să aleg un bărbat mai matur.

Sunt nespuse motive pentru care mă uit mai degrabă la un bărbat mai în vârstă.

În primul rând, nu există jocuri atunci când se comunică. Bărbatul mai în vârstă este din generația care atunci când vrea ceva pune mâna pe telefon și îți spune direct. Nu trebuie să te gândești prea mult ce se ascunde în spatele cuvintelor, iar dacă te place cu siguranță că vei ști.

Deși banii nu sunt totul, un bărbat mai matur este mai stabil din punct de vedere financiar și atunci când merge la cumpărături știe cu siguranță ce să aleagă.

Conversația cu un bărbat mai în vârstă poate fi însoțită de sfaturi bune. De asemenea, nu e nimic greșit să abordați discuții despre familie chiar de la a doua întâlnire.

 

Dar există și dezavantaje
Un bărbat mai în vârstă te poate cicăli așa cum o face probail și tatăl tău.
O excursie pentru el nu va avea același impact ca pentru tine. Se poate întâmpla ca locația unde mergeți voi să fie fosta destinație unde și-a petrecut luna de miere și să-i stârnească amintiri neplăcute.

 

Spam blocat